Het team bij verloskundigenpraktijk Ashanty bestaat uit drie verloskundigen en twee assistentes. Tijdens je zwangerschap zal je begeleid worden door alle verloskundigen die je ook tijdens je bevalling ondersteunen. In onze praktijk ontmoet je ook onze beide assistentes.

Een korte voorstelronde:

Miriam Pol is in 2000 afgestudeerd aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade. Na haar afstuderen heeft ze eerst 4 jaar in een verloskundigenpraktijk in Enschede gewerkt. Sinds 2004 is ze werkzaam als verloskundige bij Ashanty. De begeleiding van mensen in een hele bijzondere periode in hun leven is wat haar erg aanspreekt in haar werk als verloskundige. Verder is ze getrouwd met Ian en de trotse moeder van Carlijn en Jochem.

Renske Holkenborg is sinds 2009 met veel plezier werkzaam als verloskundige. Ze heeft de eerste vier jaar in een grote stadspraktijk in Enschede gewerkt en is sinds 2013 samen met Miriam werkzaam bij Ashanty. Wat haar daar aanspreekt is dat het een kleinschalige praktijk is waar veel aandacht is voor de zwangere en haar gezin. Daarnaast werken wij in een leuk team en zijn wij goed op elkaar ingespeeld.

Anouk Schagen is sinds januari 2021 werkzaam als verloskundige. Zij heeft in verschillende verschillende verloskundigenpraktijken gewerkt en ook ervaring opgedaan in het ziekenhuis. Zij werkt sinds april 2023 met veel plezier bij team Ashanty.

Eline Jansink is in 2017 afgestudeerd als verloskundige. Eline werkt voornamelijk tijdens de spreekuren. Zij zal dan echo's maken of reguliere controles doen.

De assistentes van team Ashanty zijn:

Marion Smid. Zij is sinds 1992 jaar werkzaam als praktijkassistente bij Ashanty. Ze werkt hier met veel plezier.Ze is zelf moeder van 2 volwassen kinderen en sinds 2014 ook een trotse oma. Je zult haar tijdens de controles tegenkomen en als je belt zul je haar vaak als eerste aan de telefoon krijgen. 

Yvonne Damhuis. Zij is sinds 2002 werkzaam als praktijkassistente bij Ashanty. Als je op vrijdagochtend belt krijg je haar aan de telefoon. Voordat ze bij Ashanty werkte, was ze werkzaam in de kraamzorg. Ze is moeder van drie volwassen kinderen en trotse oma. Verder kun je haar ook tegenkomen als intaker bij een kraamzorgorganisatie.