Het team bij verloskundigenpraktijk Ashanty bestaat uit twee verloskundigen en twee assistentes. Tijdens je zwangerschap zal je begeleid worden door beide verloskundigen die je ook tijdens je bevalling ondersteunen. In onze praktijk ontmoet je ook onze beide assistentes.

Mijn naam is Miriam Pol. Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade. Na mijn afstuderen heb ik eerst 4 jaar in een verloskundigenpraktijk in Enschede gewerkt. Sinds 2004 ben ik werkzaam als verloskundige bij Ashanty. De begeleiding van mensen in een hele bijzondere periode in hun leven is wat mij erg aanspreekt in mijn werk als verloskundige. Verder ben ik getrouwd met Ian en de trotse moeder van Carlijn en Jochem.

Mijn naam is Renske Holkenborg en ik ben sinds 2009 met veel plezier werkzaam als verloskundige. Ik heb de eerste vier jaar in een grote stadspraktijk in Enschede gewerkt en sinds 2013 run ik samen met Miriam de praktijk bij Ashanty. Wat mij daar aanspreekt is dat het een kleinschalige praktijk is waar veel aandacht is voor de zwangere en haar gezin. Daarnaast werken wij in een leuk team en zijn wij goed op elkaar ingespeeld.

De assistenten bij Ashanty verloskundigen praktijk zijn:

Mijn naam is Marion Smid en ben sinds 1992 jaar werkzaam als praktijkassistente bij Ashanty. Ik werk hier met veel plezier en het is een leuke en uitdagende baan. Ik ben zelf moeder van 2 volwassen kinderen en sinds 2014 ook een trotse oma. Je zult me tijdens de controles tegenkomen en als je belt zul je mij als eerste aan de telefoon krijgen. 

Mijn naam is Yvonne Damhuis en ben sinds 2002 werkzaam als praktijkassistente bij Ashanty. Als je op vrijdagochtend belt krijg je mij aan de telefoon. Daarnaast zal ik de vakanties van mijn zus Marion vervangen. Voordat ik bij Ashanty werkte, was ik werkzaam in de kraamzorg. Zelf ben ik moeder van drie volwassen kinderen. Ook werk ik als intaker bij een kraamzorgcentrum.